GF Skansens medlemssystem

Du skal selv opdatere dine medlemsdata
Her logger du på GF Skansens medlemssystem og retter selv din adresse, telefon-nummer og e-mail adresse.

Vi forsøger at tilstræbe, at al kommunikation og information til dig som medlem foregår elektronisk via e-mail, så det er vigtigt, at du sørger for, at det er den korrekte e-mail adresse, der er registreret i medlemssystemet.

Anvender du ikke e-mail, kan du selvfølgelig få informationen pr. post.

Dit eget ansvar
Det er dit eget ansvar, at dine adresseoplysninger og e-mail adresse er ajourførte, så du kan modtage information fra GF Skansen.

Adgangskode til "Dokumenter" og "Medlemsforum"
Når du logger på medlemssystemet, finder du under dine adresseoplysninger en adgangskode til menupunkterne "Dokumenter" og "Medlemsforum" på  hjemmesiden.  

Nyt medlem:
I forbindelse med køb af dit feriehus er det en god ide, at du oplyser din e-mail adresse til administrator Claus Pommer, fx. via menupunktet "Kontakt", hvorefter du vil få tilsendt en adgangskode til login i medlemssystemet. I medlemssystemet finder du adgangskoden, der giver dig adgang til menupunkterne "Dokumenter" og "Medlemsforum på hjemmesiden. 


Når du logger på, åbner der sig et nyt skærmbillede med de oplysninger, som GF Skansen har registreret i medlemssystemet Conventus.

Første gang, at du skal logge på medlemssystemet, skal du klikke på "Glemt adgangskode" og indtaste den e-mail adresse, som du har oplyst til GF Skansen. Herefter vil du få tilsendt en adgangskode via e-mail.
G/F Skansen