Kontakt G/F Skansens bestyrelse

Her kan du som medlem skrive til G/F Skansens bestyrelse, hvis du har spørgsmål til G/F Skansens aktiviteter eller virkeområde. Eller du kan komme med gode ideer eller ris/ros til bestyrelsen.

Husk at skrive dit husnr. efter dit navn (fx Hans Hansen / L123).

Bemærk der fremkommer en sikkerhedsboks med tal/bogstaver, som skal udfyldes korrekt før at din besked kommer igennem til bestyrelsen. Den vil blive frasorteret i så fald dette ikke er udfyldt korrekt. Den når altså IKKE frem til bestyrelsen og der kommer aldrig et svar på din henvendelse.
Der kommer en kvittering ved siden af Send, når den er gået igennem.

Vi vil bestræbe os på at svare dig så hurtigt som muligt. Men da bestyrelsen arbejder frivilligt og vores administrator er ansat én dag om ugen, så kan der gå op til 14 dage før du kan få et svar.


Ny feriehusejer?

Hvis du overvejer at købe et feriehus i Lalandia, er du også velkommen til at skrive til bestyrelsen, hvis du har spørgsmål, inden du træffer dit valg.


Når du har købt et feriehus i Lalandia, er det en god ide at oplyse dit navn og adresse samt e-mail adresse til bestyrelsen, så vil du hurtigere blive registreret som medlem og få adgang til informationerne på hjemmesiden.


Kontakt:
Administrator : 
Mail : adm@gfskansen.dk
Tlf: 28 73 43 19

Forretningsføre : 
Mail: ff@gfskansen.dk

Tlf: 22 49 47 00
 

 


G/F Skansen